autosmart

Rengöringsguide

Yttre Detaljer

Joomla cars templateLägg Gummi-, Vinyl- & Plastpolish på däcksidorna, låt torka i 3-5 minuter och polera rent med torr trasa. Spraya produkten på en svamp eller trasa för att undvika att få på lacken och behandla gummilister och liknande. Om behandligen upprepas ökar glansen.

 

Använd Fönsterputs för att rengöra rutorna.

Avsluta med att lägga på Wheel Protector på fälgar för ett extra skydd och lyster. Spraya direkt på fälgen låt torka i ca 5 minuter och polera av med en trasa, var noga med att inte få på vax på bromsskivorna.

Lackbehandling

Joomla automobileSe till att fordonet är rent och torrt. Applicera/polera ut Polish Med Hårdvax. Normal sett används denna produkt på alla typer av fordon då produkten rengör lacken på djupet samt ger en skyddande yta i ett steg.

På husvagn, båt och MC användes alltid denna produkt, även på metall. Använd NYA Skandinaviskt Hårdvax om bilen är ny, har en mycket bra lack eller om man önskar ett längre vaxskydd. Med Autosmarts produkter kan hela fordonet behandlas innan avtorkning, utan risk för fasttorkning. Undvik arbeta i direkt solljus.

Exteriör Rengöring

Joomla car templateVid behov spraya Power på hela fordonet, låt verka i ca 5 minuter. Skölj av noga. Om fordonet fortfarande är smutsigt spraya på Fordonsavfettning, även på däcken, skölj sedan noga med vatten.

På husvagn användes alltid Fordonsavfettning.

Rengör fälg med Fälgrent och avlägsna insektsrester med Insektsbort.
Avsluta med att svampa fordonet med Vaxtvätt eller Fordonsschampo, skölj sedan med vatten.

MC tvättas med Vaxtvätt, avlägsna först asfalt och olja med en trasa fuktad med Power.
Vid behov skinna fordonet torrt. Rengör även däck.

Interiör Rengöring

Joomla car templateTa ut gummimattor och spraya Fordonsavfettning eller Power, låt verka i ca 10 minuter och skölj sedan av. Dammsug fordonet. Använd Interiör & Klädseltvätt på fläckar och smutsiga ytor.

 

Tänk på att det uppstår en ren fläck vid punktrengöring och att det därför är bättre att rengöra hela ytan. Rengör alla hårda ytor med Interiör & Klädseltvätt. Önskas en blank yta efter rengöring så använd Gummi-, Vinyl- & Plastpolish. Avsluta med att rengöra rutor med Fönsterputs.

Hitta återförsäljare

  • ÅterförsäljareÅterförsäljare
Sökord (stad, namn eller nyckelord)